Volem un reconeixement oficial de la llengua de cada territori

Com col.laborar

En aquesta pàgina podeu trobar tota la informació referent a les diferents maneres de participar en l’elaboració del Lipdub per la llengua catalana, llengua pròpia.

Aquesta és una iniciativa popular que compta amb un pressupost inicial de zero euros. Cada membre de l’organització del LIPDUB PER LA LLENGUA CATALANA LLENGUA PRÒPIA, està aportant tota la il·lusió i l’esforç material i/o econòmic per a poder portar a bon terme aquest acte. En aquest espai trobareu la fórmula més adequada per ajudar-nos a fer realitat aquest esdeveniment col·lectiu:

Opció 1: Ajudar-nos a omplir el recorregut del Lipdub.
Si trieu aquesta opció, només cal que el dissabe, dia 31 de març de 2012, vingueu puntualment a les 2h de la tarda a Castellet amb totes les estelades i senyeres que vulgueu.

A més, és clar, us convidem a fer ressò d’aquesta iniciativa a tota la gent que, com vosaltres, desitgin drets per la llengua catalana.

Opció 2: Interpretar un tall de la cançó dins el recorregut marcat.
Si formeu part d’una entitat de cultura popular i voleu participar en el recorregut perquè arreu del món coneguin un xic millor la riquesa de la cultura catalana, heu de posar-vos en contacte amb nosaltres per a determinar l’espai i el tall de cançó que interpretareu.

A banda de les colles de cultura popular, necessitem 150 persones que s’hagin après la cançó i vulguin participar dins el recorregut previ a la Plaça Major. Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través de l’adreça de correu electrònic info@federacio.cat . Avancem, però, que s’haurà de venir amb dues hores d’antelació per assajar.

Opció 3: Prestar desinteressadament objectes i/o serveis.
Si disposeu de la infraestructura i material que necessitem per fer possible el lipdub, aquesta és la vostra opció. Els objectes i/o serveis que necessitem són els següents:

Equip de so potent
Tres megàfons.
Disfressa de Sant Jordi completa.

Opció 4: Fer de voluntari el dia de la gravació del lipdub.
Necessitem persones per a l’organització, informació i seguretat durant tota la jornada. Si voleu formar part del voluntariat, aquesta és la vostra opció. Envieu-nos un correu amb la vostra disponibilitat horària.
lipdubcatnord@gmail.com

Anuncis

Comments on: "Com col.laborar" (1)

  1. Engràcia Casellas Teixidor ( facebook) said:

    Hi serem presents. No sé quants encara, però venim un batalló des de Girona ^^ Us avisaré més endavant de la quantitat. He convidat un parell de grups de músics: Els panxutsi Escampillem i els geganters i grallers de Cassà de la Selva i els Diables de l’Onyar i els Guillables als de la CUP de Girona, . A veure si es posen en contacte amb vosaltres!! ( Són al facebook)

    I si no, poseu-vos-hi vosaltres!! :)))

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Núvol d'etiquetes

%d bloggers like this: